• Genel Muhasebe

Vergi ve ilgili diğer mevzuata ve Tek Düzen muhasebe standartlarına uygun şekilde muhasebe defterlerinin tutulması, raporlanması, ilgililere raporların sunulması.

  • Mali Tablolar

Bilanço, kar-zarar tablosu, bildirge, beyannameler ve diğer belgelerin düzenlenip tahakkuk işlemlerinin yapılması. Yapılmış olan muhasebe kayıtlarının TMS’ ye uygunluğunun kontrolü.

  • Altyapı

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için bilgisayarlı muhasebe yazılım programlarının seçimi ve muhasebe sistemi altyapısının oluşturulması. Muhasebe uygulamaları konusunda danışmanlık yapmak.

  • Bordro ve İnsan Kaynakları

İşletme personeline ait ücret bordrolarının, hesap pusulalarının hazırlanması, işçilerce imzalanmak üzere işverene sunulması. Aylık prim ve hizmet belgelerinin tahakkuk ettirilerek firmaya iletilmesi. İşe giren personelin işe giriş işlemlerinin yapılması. İşten ayrılan personelin Kıdem ve İhbar Tazminatlarının hesaplanması; işten ayrılma ile ilgili tüm belgelerin hazırlanması. SGK ve İş Mevzuatı konusunda danışmanlık yapmak.

  • Danışmanlık

Beyannamelerin hazırlanması, kontrolü ve tahakkuku, Tahakkuk Fişinin mükellefe sunulması. Vergi mevzuatı konusunda danışmanlık yapmak. Her türlü şirket Ana sözleşmeleri hazırlamak, Ticaret Odası, Vergi Dairesi, SGK ve diğer ilgili resmi makamlardaki başvurularını yapmak, işlemleri sonuçlandırıp mükellefiyet tesislerini gerçekleştirmek. SGK, İş , Vergi ve ilgili diğer mevzuat konusunda genel danışmanlık yapmak.

  • Eğitim ve Müşavirlik

Mükelleflerin ön muhasebe elemanlarını eğitmek, eğitim sonrası kontrolünü yaparak, ön muhasebenin kusursuz işleyişini sağlamak. Mükellefler adına açılması gereken vergi davaları için gerekli inceleme ve hazırlığı yapmak, gerekli delilleri ,benzer konudaki Danıştay kararlarını v.b. dokümanı toplamak; dava dilekçesini hazırlamak. Dava aşamasında mükellefe danışmanlık yapmak.

  • E-Dönüşüm

En basit anlatımla e-dönüşüm, bilginin, değerin, varlığın, girişimciliğin ve ihtiyaçların dijital dünyada gerçekleştirilmesi ve hız ile tasarrufun temel bir ihtiyaca çevrilmesi olarak tanımlanabilir.  Son yıllarda devlet politikası halini almaya başlamasıyla daha sistemli bir şekilde gelişmesi de e-dönüşümün değerini ve önemini ortaya koyar. E-imza, e-devlet, e-fatura, e-bilet gibi kavramların hem özel sermaye hem de devlet için bir seçenekten çok zorunluluk halini alması, bilgi çağının ve dijital dünyanın gereksinimidir.